Kırmızı pancarın çözünür proteinlerinin ayrıştırılması ve saflaştırılması.III-%60-65 amonyum sülfat doygunluğunda çöktürülmüş fraksiyon proteinleri - Günel, Aslıhan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Biyokimya