Multipl sklerozda otonomik sinir sistemi fonksiyonlarının değerlendirilmesi - Günal, Dilek (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri