Birleşmelerin hisse senedi fiyatlarına etkisi-Türkiye uygulaması- - Gürel, Funda (My University, 1997)
unknown
Keywords: Birleşmeler; Genel yönetim; Hisse Senetleri_Fiyatlandırma; Şirket Birleşmeleri_Türkiye