Tüketici pazarlarında yeniliklerin benimsenmesi ve yaşlı pazar bölümüne yönelik bir uygulama - Marangoz, Mehmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazar araştırması ve analizi; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME