Hz. Peygamber döneminde devletin piyasaya müdahalesi - Kallek, Cengiz, 1960- (My University, 1989)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; İslam Dini; İSLAM DİNİ-DEVLET YÖNT.-EKONOMİ; İSLAM TARİHİ-HZ.MUHAMMED DÖNEMİ