Satış noktası görsel kimlik standartlarının oluşturulma süreci : “çanakkale sermamik kalebodur satış noktalarının görsel kimlik çalışması” - Yıldırım, Meriç (My University, 2002)
unknown
Keywords: Görsel Kimlik; Görsel Kimlik Tasarımı; Grafik Sanatlar; Kurum Kimliği