Prostat kanserli hastalarda prostatik steroid 5a-Redüktaz gen mutasyonlarının (A49T ve V89L polimorfizmi) real time fluoresans PCR, melting curve analizi ile tesbiti ve prognostik faktörler ile karşılaştırılması - Neijmann, Şebnem Tekin (My University, 2007)
unknown
Keywords: Biyokimya; Genetik Polimorfizm; Prostat Kanseri