Artroskopide kullanılan salin irrigasyonunun değişik sıcaklık derecelerinde eklem kıkırdağı üzerine olan etkisinin zamanla değişiminin incelenmesi - Usalan, Kürşat (My University, 2004)
unknown
Keywords: Ortopedi; Tıp