Boy kısalığı olan prepubertal çocuklarda çinko suplemantasyonunun büyüme hormonu salınımı, IGF-I IGFBP-3, somatomedin jenerasyon testi ve kemik formasyon belirteçleri üzerine etkisi - İmamoğlu, Sebahat (My University, 2001)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı