Toleran olan ve olmayan A grubu beta hemolitik streptokoklara karşı penisilin-g’nin insan polimorf nüveli lökositlerinde ve epitel hücrelerinde etkisinin in vitro araştırılması - Dündar, Gülnur (My University, 1996)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ