Para piyasasında banka dışı mali kesimde finansal farklılaşma: factoring, forfaiting, leasing ve özel finans kurumları - Acaraslan, Mügehan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Döviz; Ekonomi; FACTORİNG; FİNANSAL KİRALAMA; Finansman ekonomisi; FORFAİTİNG; Para