A.B.D. - İngiltere - Japonya ve Avrupa Birliği ülkelerinde ulusal ve sektörel bazda geliştirilen finansal standartların grafiksel sunumu - Arat, Mehmet Emin (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2005)
BU çalışmada, A.B.D., İngiltere, Japonya ve Avrupa Birliği ülkelerinde ulusal ve sektörel bazda saptanan yirmiye yakın finansal standart ortaya konulmakta, ilgili oranlarla ilişkilendirilerek, muhasebe literatürüne katkıda bulunma amaçlanmaktadır.