Deneysel diyabet modelinde nefropatinin erken döneminde spesifik anjiotensin II reseptör antagonisti losartanın etkileri - Ersöz, Halil Önder (My University, 1997)
unknown
Keywords: Beslenme ve metobolizma hastalıkları; ENDOKRİNOLOJİ; Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri