Değişik prezervasyon solüsyonlarının hipotermik ortamda ince barsak dokusu üzerindeki etkilerinin morfolojik açıdan değerlendirilmesi - Öner, Susanne (My University, 2000)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Organ ve doku nakli; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması