6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu’nun basım sektöründe uygulamalı incelenmesi - Şen, Gülşah (My University, 2018)
Sanayi devrimi ile birlikte gelişen toplumlarda insanların çalıştıkları ortamlarda iyi olma hallerini koruyabilmek adına çeşitli düzenlemelerin yapılması zorunluluk haline gelmiştir.

In glowing societies with the industrial revolution, it has become a necessity to make various regulations in order to be able to maintain good conditions in people's working environment.
Keywords: Hukuk ve mevzuat; İş güvenliği Laws 6331 numbered; İş güvenliği uzmanı; İş sağlığı ve güvenliği; İş sağlığı ve güvenliği, Basında; Kanunlar 6331 sayılı; Occupational safety specialist; Sosyal güvenlik; Turkish printing house; Türk matbaası; Türkiye; Work safety