İman hayatı açısından Kur’an-ı Kerim’de sevgi ve korku - Kelpetin, Hatice (My University, 1992)
unknown
Keywords: Akâid ve Kelâm; Cep ilmihalleri; Din; İman ve İslam akideleri; İslam Dini; İSLAM DİNİ-İMAN--SEVGİ; İSLAM DİNİ-KELAM