Koyun Semilunar kemik avasküler nekroz modelinde oluşan çökmenin akrilik kemik çimentosu enjeksiyonu ile engellenmesi - Ünsal, Murat (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; HASTALIKLAR,KEMİK-EL BİLEĞİ; İskelet kas sistemi hastalıkları; Kemik hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri