Firmaların bünyelerindeki satış elemanlarının motivasyonunu arttırmada kullandıkları maddi olmayan motivasyon yöntemlerinin satış yöneticilerinin bakış perspektifiyle değerlendirilmesi ve ilaç sektörü üzerine bir uygulama - Taşbaş, R. Harun (My University, 1998)
unknown
Keywords: MOTİVASYON