Sıçanlarda enfluran, nitröz oksit ve alfentanilin, ayrı ayrı ve birlikte, santral sensitizasyona etkileri - Algan, Halil (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri