Kolorektal kanserli olgularda karaciğer metastazlarının saptanmasında süperparamagnetik demiroksit kontrastlı MR : us, bifaziık BT, BTAP, MR, ve intraoperatif us ile karşılaştırmalı çalışma - Zahmacıoğlu, Cengizhan (My University, 2001)
unknown
Keywords: Kanser; Radyodiyagnostik; Tıp