Ortognatik cerrahi hastalarının ameliyat sonrası eklem fonksiyonlarının Sam Aksiografı yardımı ile normal bireyler ile karşılaştırılmaları - Ünlü, Barış (My University, 1998)
unknown
Keywords: ORTODONTİ