Şizofrenik bozukluk tanısı alan hastaların ailelerinde duygu ifadesi düzeylerinin tedavi uyumuna etkisi (Camberwell aile görüşmesi ve duygu ifadesi ölçekleri Türkçe uyarlaması) - Kuşcu, Mehmet Kemal (My University, 1998)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; PSİKİYATRİ; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Şizofreni; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri