Konuşmayı ayırtetme testi için izofonik tek heceli kelime listeleri nin oluşturulması. - Akşit, Ateş Mehmet (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KONUŞMA BOZUKLUKLARI; TIP-ODYOLOJİ