Farklı molekül ağırlığındaki hidroksietil starch ve %0.9 izotonik NaCl solüzyonlarının trombosit agregasyon fonksiyonları üzerine in vitro etkisi - Uzay, Ant (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri