Meme kanseri tanısı ile cerrahi geçiren olgularda, tamoksifen’ in karşı meme parankimi üzerindeki etkilerinin, takip mammografiler ile değerlendirilmesi - Kayhan, Arda (My University, 2001)
unknown
Keywords: Tıp-radyodiagnostik