Kainik asit ile oluşturulan epilepsi modelinde glial reorganizasyonun immünhistokimyasal olarak gösterilmesi - Tuncer, Neşe (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri