Kadınların ve erkeklerin cerrahi sterilizasyon yöntemi olan tüp ligasyonu-vazektomi işlemlerine ilişkin duygu ve düşüncelerinin incelenmesi - Giray, Sevgi (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cerrahi; HEMŞİRELİK-; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KADIN HASTALIKLARI