Tüm polikistik over sendromlu hastalara rutin oral glukoz tolerans testi gerekli midir? - Uyar, Elif Esra (My University, 2006)
unknown
Keywords: Diabetus Mellitus; Kadın Hastalıkları ve Doğum; Obezite