Türkiye ile Özbekistan’ın karşılıklı ekonomik ilişkilerinde tekstil sektörlerinin önemi ve potansiyel geleceğinin analizi - Manzak, İbrahim Hakkı (My University, 1996)
unknown
Keywords: Uluslararası Ekonomi