Laparotomi sonrası Epidural hasta kontrollü analjezi, İntravenöz hasta kontrollü analjezi ve Aralıklı Parenteral Opioid uygulamalarının Postoperatif Solunum fonksiyonlarına etkisi - Haliloğlu, Murat (My University, 2009)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Tıp