Güreşçilerde müsabaka öncesi kısa süreli kilo kaybının kuvvet ve dayanıklılık üzerine etkilerinin deneysel olarak incelenmesi. - Aydos, Latif (My University, 1991)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SAĞLIK-SPOR