Pulmoner tromboembol hastalarında troponin-t, pro-BNP(brain natriüretik peptid), CRP(C-reaktif protein), eritrosit sedimantasyon hızı(ESR) ve D-dimer düzeylerinin tanı, prognoz ve sağ ventrikül disfonksiyonunu göstermedeki yerinin araştırılması - Abul, Yasin (My University, 2009)
unknown
Keywords: Göğüs Hastalıkları; Tıp