İstanbul’da kent yönetimi: belediye meclisinde karar alma süreci - Kaşka, Selmin (My University, 1989)
unknown
Keywords: BELEDİYELER-İSTANBUL-KARAR ALMA; Kamu yönetimi; KENT YÖNETİMİ-İSTANBUL; Maliye Bakanlığı; Türkiye’ de kamu yönetimi