Büyükçekmece Gölü’nü kirleten endüstriyel kuruluşların kirlilik yükünün tesbiti ve öneriler - Çakar Mesci , Arzu (My University, 1991)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLİLİĞİ - TÜRKİYE; Sağlık ve belediye mühendisliği (Çevre koruma mühendisliği); Sanayi sağlığı mühendisliği