Vitamin D eksikliği olan bireylerde Vitamin D replasmanının endotel fonksiyonu, oksidatif stres ve inflamasyon belirteçleri üzerine etkileri - Tarçın, Özlem (Üstay) (My University, 2007)
unknown
Keywords: Endokrinoloji; Oksidatif Stres; Vitamin D; Vitamin D Eksikliği