Satış gücü eğitimi ve beyaz eşya sektöründe satış gücü eğitimine yönelik uygulama (Vak’a çalışması) - Gürbüz, Şule (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; Satış yönetimi; SATIŞ-SATIŞ GÜCÜ EĞİTİMİ