Türk sigorta sektöründe hayat sigorta faaliyetlerinin değerlendirilmesi - Karacanik, Nevin (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-HAYAT SİGORTALARI; SİGORTACILIK-TÜRKİYE; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık