Sermaya Piyasası Kanunu’na göre sürekli denetime tabi olan şirketlerin dönem sonlarında düzenlemekle yükümlü olduğu mali tablolar ve bağımsız dış denetimi - Tahıl, Metin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Bağımsız Dış Denetim; Finansal Tablolar; İşletme; Muhasebe ve Finansman; Sermaye Piyasası