Azo bileşiklerin hidrazinle redüksiyonu ve bazı sübtitüe 1,3,4 - tiyadiazol türevleri üzerinde çalışmalar. - Özger, Yasemin (My University, 1987)
unknown
Keywords: Kimya; Kimya, Tıbbi ve farmasötik; TIP-GENEL