Raif Necdet Kestelli’ nin hayatı ve eserleri. - Yıldırım, Yusuf (My University)
unknown
Keywords: anı; Biyografi; Edebiyat; EDEBİYATÇILAR, TÜRK_20. y.y; RAİF NECDET KESTELLİ; secere alanındaki kişiler; tarih