Klasik devir Osmanlı camilerinde minarenin konumu (1500-1600 arası örneklerde Beyazit Camii’inden Sultanahmet’e kadar) - Ülgen, Aygün (My University, 1993)
unknown
Keywords: Camiler ve minareler; CAMİLER-MİNARE-OSMANLI İMP; Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık