Personel değerlemesinde yararlanılan başlıca faktörler ve uygulamadan örnek - Dişbudak, Fatma Melike (My University, 1993)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Personel yönetimi; PERSONEL YÖNETİMİ-PER.DEĞERLEME