Dış ticaret işlemlerinin katma değer vergisi kanunu açısından incelenmesi ve muhasebeleştirilmesi - Arifoğlu, Naki (My University, 1997)
unknown
Keywords: DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ; KATMA DEĞER VERGİSİ; MUHASEBE; Yönetim ve yardımcı hizmetler