Erkek sıçan aşırı aktif mesane (kısmi üretra obstrüksiyonu) modelinde mesane kasına botulinum toksini enjeksiyonunun etkilerinin incelenmesi - Tinay, İlker (My University, 2008)
unknown
Keywords: Tıp; Üreme; Üroloji