Akademik alanda arzuların ertelenmesi ölçeğinin türkçe formunun geçerlik ve güvenirlik çalışması - Avcı, Süleyman; Erden, Münire (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2008)
Akademik Alanda Arzuların Ertelenmesi Ölçeğinin Türkçe Formunun Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması
Keywords: Akademik anlamda arzuların ertelenmesi, motivasyon, faktör analizi