Antibiyotiklerin sub-minimal inhibitör konsantrasyonlarının bakterilerin ince yapı,morfoloji ve konakçı savunma mekanizmalarına duyarlılıkları üzerine etkisi - Beka, Hayati (My University, 1991)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; MİKROBİYOLOJİ