Kurumsal sosysal sorumluluğun marka bilinirliğine etkisi - Hatıp, Dzheylyan Yalmaz (My University, 2017)
Kurumsal sosyal sorumluluk kavramı 21. Yüzyılda kurumların oldukça ihtiyaç duyduğu bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. ABSTRACT The concept of corporate social responsibility is the practice of relations with a people that their institutions need in the 21st century.
Keywords: Brand Awareness; Brand Value; Değerleme; Kamu Yararı; Marka bilinirliği; Marka Değeri; Markalı ürünler; Public Interest; Social Responsibility; Sosyal sorumluluk