Hz. Peygamber’ in (s.a) siyasi- idari mektuplarında (vesikalarında) Ahid, zimmet ve hak kavramlarının kullanılışı - Akça, Latif (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; HZ. MUHAMMED (S.A.V.); İslam Dini