Yenilenmiş bloom taksonomisine göre tasarlanan ortaokul Türkçe dersi öğretim programı (model önerisi) - Sönmez, Hülya (My University, 2017)
Bu çalışmada “Yenilenmiş Bloom Taksonomisine Göre Tasarlanan Ortaokul Türkçe Dersi Öğretim nın işlevi ve etkililiği incelenmiştir. ABSTRACT In this study, the function and effectiveness of the Turkish Lesson Curriculum Designed According to Revised Bloom’s Taxonomy for Secondary School was examined.
Keywords: Dil öğretimi; Dil öğretimi=Language teachingBilişsel strateji öğretimi=Cognitive strategy instructionÖğretim programları=Teaching curriculumsBloom taksonomisi=Bloom?s taxonomyTürkçe eğitimi=Turkish education Dil öğretimi=Language teachingBilişsel strateji öğretimi=Cognitive strategy instructionÖğretim programları=Teaching curriculumsBloom taksonomisi=Bloom?s taxonomyTürkçe eğitimi=Turkish education; Eğitim ve öğretim; Programalar; Türkçe; Türkiye