Seboreik dermatit tedavisinde flukonazolün etkinliği - Cömert, Asuman (My University, 2001)
unknown
Keywords: Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-dermatoloji; tırnak hastalıkları